You are here: Home > bewust eten, creatief denken, gedragsverandering, voeding > Gerechten voor gedachten

Gerechten voor gedachten

Met veel plezier heb ik het boek van Francois Weber gelezen én bekeken. In makkelijk te verteren smakelijke brokken worden kookkunsten en filosofie gepresenteerd en verluchtigd met grappige illustraties.

Het is een aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt en bereid is de werking van zijn gedachten onder de loep te nemen.
Op een speelse en originele manier word je aangemoedigd om eten en denken tot een kunst te verheffen, met als gevolg meer denk- en eetplezier.

Het boekje bestaat uit 31 hoofdstukken waarin je afwisselend geheimen uit de keuken en raadsels van onze gedachten leert kennen. Elk hoofdstuk is voorzien van een kleine oefening, die je helpt om over jezelf, je gedachten en je voeding na te denken.

Je leert middels recepten smakelijke gerechten te maken en parallel daaraan met denkregels nieuwe creatieve gedachten te scheppen. Als je denken en koken in samenhang gaat zien en in beide zorgvuldigheid ontwikkelt, eet je al snel lekkerder en denk je helderder. Dit heeft een fors effect op je welbevinden en levensvreugde!

Gerechten voor gedachten, Bewust koken en denken, kook jezelf wijzer.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.