sportief wandelen in het Haagse bos

Sportief wandelen in het Haagse bos

Vind je het fijn om te bewegen in de natuur in het goede gezelschap van een aantal enthousiaste, gezellige en inspirerende dames ? Dan is hier je kans!

Sportief wandelen is de ideale activiteit om aan je fitheid te werken. Door de begeleiding en de trainingsopbouw geeft het net iets meer als gewoon wandelen. Bovendien komen tijdens de oefeningen ook andere spieren aan de beurt.

Het Haagse bos is een prachtig stukje natuur, midden in de stad, dat zich uitstekend leent tot sportieve activiteiten.

Wat gaan we doen?

We wandelen met elkaar, waarbij we rekening houden met ieders mogelijkheden. We stoppen regelmatig voor spierversterkende oefeningen, speelse loopvormen met tempowisselingen en coördinatie oefeningen. Indien nodig kun je van de stops gebruik maken om uit te rusten. Soms wordt er afgesloten met badminton, hockey, frisbee werpen of een balspel.

Dit alles onder de deskundige begeleiding van een lerares lichamelijke opvoeding.

Plezier en gezelligheid staan voorop. Je zult merken hoe heerlijk het is om met elkaar sportief in de natuur bezig te zijn.

Voor wie?

Iedereen (die kan lopen) kan meedoen. De lessen zijn zo opgebouwd dat ieder zoveel mogelijk op zijn/haar eigen niveau kan werken.

Wanneer?

Zaterdag van 10.00-11.15 uur 
sportief wandelen

Kosten?

Half jaar: €65,-: 26 wandelingen, waarvan tenminste 20 met mijn begeleiding.

kwartaal: €35,-: 13 wandelingen , waarvan tenminste 10 met mijn begeleiding.

Losse wandelingen per keer €5,-

De eerste keer is gratis.

Met een ooievaarspas krijg je 50% korting.

Ik verheug me op je komst; meld je snel aan!

tel. 06 371 98 385

Tot slot een spontane reactie van een sportieve wandelaar.

Lieve Astrid,
Wat ik je wil zeggen is, dat ik afgelopen zaterdag weer volop heb genoten van onze wandeling met oefeningen en het balspel erna. Die oefeningen hebben mij spierpijn bezorgd….., maar dat is begrijpelijk, want ik gebruik die spieren natuurlijk niet elke dag en ook niet met golf! Die spieren heb ik sinds maanden niet geoefend en ik heb gemerkt dat ik dat dus wel nodig heb.
Ik kom er als soort herboren van terug, met voldoening en met een lach op mijn gezicht.
Heerlijk, die wandeling, lekker gekletst met iedereen en die lach komt voornamelijk door dat balspel erna; zo ongecompliceerd bezig zijn als 60-jarige….

Lieve groet,

Anja

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS