Lunchwandelen voor bedrijven Den Haag

Lunchwandelen voor bedrijven.

Uw medewerkers willen zich graag fit en gezond voelen. Een gezonde fitte medewerker is minder snel ziek, minder gestrest en meer betrokken bij het bedrijf.

Dit is een win-win situatie!

Beweegrichtlijnen 2017

De nieuwe beweegrichtlijnen van de gezondheidsraad schrijven voor om dagelijks tenminste 30 minuten op een matig intensief niveau te bewegen. Slechts 1 op de drie Nederlanders met een zittend beroep haalt deze norm. Lunchwandelen is een mooie manier om hieraan te voldoen.

Teamspirit

Gezellig met elkaar in de buitenlucht in beweging te zijn en even afstand nemen van de werksituatie brengt ontspanning. Bovendien bevordert  het de teamspirit en de creativiteit.

Keuzeprogramma

Het programma kan worden aangepast aan de specifieke behoeften en wensen van uw medewerkers. Het kan variëren van een ontspannen wandeling in de nabij gelegen natuur, waarbij collega’s tijd hebben om rustig bij te praten, tot een lichte bootcamp met actieve en speelse oefeningen die de samenwerking en teamgeest bevorderen.

Wandelen en voeding

Ook kan er gekozen worden voor een gecombineerde wandeling, waarbij tijdens het wandelen met behulp van kaartjes hedendaagse voedingsvragen besproken kunnen worden. De deelnemers worden hierbij uitgedaagd om hun eigen eetgedrag onder de loep te nemen.
Bewegen en kennis over gezonde voeding worden hiermee gecombineerd. De interactieve manier van kennisoverdracht motiveert de mensen, om hun doelen helder te krijgen en ze in de praktijk te brengen.

Gezonde lunch

Uw bedrijf zorgt zelf voor een gezonde lunch; rekening houdend met de vernieuwde “schijf van vijf”. Natuurlijk adviseer ik daar graag bij.

Bel voor meer informatie naar 0637198385

lunchwandelen

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS